Спонзори

 

 

ГЕНЕРАЛЕН СПОНЗОР:

 

 

 

ЕКО ПАРТНЕРИ:

 

   

 

 

СПОНЗОРИ:

 

            

 

 

ПОДДРЖУВАЧИ:

 

   

 

 

 

МЕДИУМСКИ ПОКРОВИТЕЛИ:

 

                      

 


 

МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА Е ЧЛЕН НА: