БЛЕРИМ ГРУБИ И НЕГОВАТА ВИОЛА

11.12.2019 [Wednesday] @ 20:00
Редовна програма / Камерна сала

Концерт на Блерим Груби, виола

30 години уметничка дејност

Програма: Ј. К. Бах, Р. Марош, Д. Шостакович, Ј. С. Бах, Ф. Шуберт, В. Бекири, Т. Зографски, Ј. Брамс, Г. Ф. Хендл.

 • M
 • T
 • W
 • Th
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31