ЗВУКОТ НА ИДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА

14.12.2017 [Четврток] @ 20:00
Редовна програма / Концертна сала
Диригент: Борјан Цанев

Концерт со студентите од Државните факултети за музика

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н