ФИЛХАРМОНИЈА ЗА ФИЛХАРМОНИЈА

10.12.2020 [Четврток] @ 20:00
Редовна програма / Концертна сала
Солист: ПЕРКУСИИ

ПЕРКУСИИ

Мојца Седеу, Весна Ангелова Христов

Томе Манчев  - „Танец“ за удирачки инстурменти и клавир 

 

ГУДАЧКИ КВАРТЕТ „ФИЛХАРМОНИЈА“

Ана Кондратенко, Бојан Илкоски, Бојан Талески, Марија Михајловска

П. И. Чајковски – гудачки квартет бр. 1

Д. Шуплевски - Капричо

 

ДУВАЧКИ КВИНТЕТ

Елена Дојчинова, Владимир Лазаревски, Здравко Ангелов, Горан Јанев, Ванчо Стојановски

Ференц Фаркаш – Early Hungarian Dances  from the 17th century 

 

ДУВАЧКО ТРИО

Владимир Лазаревски, Марина Николовска, Маја Чанаќевиќ

Бетовен - Trio op. 87, I став

 

БРАС КВИНТЕТ

Стефан Илиев, Јордан Колевски, Благоја Василевски, Никола Ристевски, Александар Ниниќ

Ж. Бизе – Свита од „Кармен“

 • П
 • В
 • С
 • Ч
 • П
 • С
 • Н
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31