ГЕРМАНСКА РАЈНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

23.10.2018 [Вторник] @ 20:00
Редовна програма / Концертна сала
 
Програма:
 
Ј. Брамс - Симфонија бр. 3, оп. 90
- Allegro con brio
- Andante
- Poco allegretto
- Allegro
 
Ф. Лумани - Концерт - Рапсодија за виолина, пијано и гудачки оркестар
Бригита Винен - виолина, Десар Сулејмани - пијано
 
Џ. Гершвин - Рапсодија во сино
Десар Сулејмани - пијано
 
 • П
 • В
 • С
 • Ч
 • П
 • С
 • Н
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31