Фанфари за еден пријател

04.02.2021 [Thursday] @ 20:00
Редовна програма / Концертна сала

Програма:

А.Копланд: „Фанфари за обичниот човек“

П.Дика: „Фанфари за Ла Пери“

А.Спироски: „Фанфари за измачените“

Ш.Гуно: Мала симфонија

Флорент Шмит: Кампот на Помпеја

Р.Штраус: „Свечена поворка“

„Фанфари за Виенската филхармонија“

 

 • M
 • T
 • W
 • Th
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30