Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


ГЛАСОТ НА СЛАВЕЈОТ (27.04.2017)


Дом на АРМ


Диригент: Даниел Рајскин (Русија)
Солист: Милена Арсовска - сопран

Н. Крстевски: Хипнагогија во Тулианум*

O. Golijov: Три песни за сопран и оркестар*

A. Glazunov: Симфонија бр. 5 B-dur оп. 55

*Премиернаизведба во Македонија

Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ