Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


ГРОТЕСКА (26.01.2017)


Дом на АРМ


Диригент: Емил Табаков (Бугарија)

D. Shostakovich: „Зајадливец“

A. Schnittke: Гогољ свита

Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ