Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


ВИОЛИНСКИ БРАВУРИ (23.02.2017)


Дом на АРМ


Диригент: Со Аватсуџи (Јапонија)
Солист: Сихана Бадивуку - виолина

Дело од македонски композитор

M. Ravel: Циганка

C. Saint-Saens: Интродукција и рондо капричиозо

G. Bizet: Симфонија во C

Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ