Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


АЛХЕМИЈА (09.03.2017)


Дом на АРМ


Диригент: Кејс Скалионе (САД)
Солист: Ејми Диксон - саксофон (Австралија)

Т. Богатинова: Четири парафрази за симфониски оркестар*

G. Koehne: In flight enterntainment concerto*

*Премиернаизведба во Македонија
Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ