Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


ОТВОРАЊЕ НА КОНЦЕРТНА СЕЗОНА / ЖИВОТОТ НА ХЕРОЈОТ (06.10.2016)


Дом на АРМ


Диригент: Емил Табаков (Бугарија)
Солист: Мидори - виолина (Јапонија)

E. Korngold: Концерт за виолина и оркестар D-dur оп.45

R. Strauss: Животот на херојот оп.40

Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ