Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


ББ (05.05.2017)


Дом на АРМ


Диригент: Даниел Рајскин (Русија)
Солист: Оли Мустонен - пијано (Финска)

G. Rossini: Увертира од операта „Вилијам Тел“

B. Bartok: Концерт за пијано и оркестар бр. 3 Sz119

L.v. Beethoven: Симфонија бр. 5

Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ