Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


ИМПРЕСИИ (03.11.2016)


Дом на АРМ


Диригент: Борјан Цанев
Солист: Мојца Злобко-Вајгл - харфа (Словенија)

M. Ravel: Интродукција и алегро

C. Debussy: Danse sacrée et danse profane

Р. Щедрин: Кармен свита

Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ