Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


ПОЕЗИЈА И ДРАМА (02.02.2017)


Дом на АРМ


Диригент: Саша Николовски-Ѓумар
Солист: Дино Имери - пијано

R. Wagner: Увертира од операта „Танхојзер“

F. Liszt: Фантазија на унгарски фолклорни теми S123

F. Liszt: Танц на смртта S126

Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ